Sesongavslutning med dugnad og pizza

Hallo alle sammen! I morgen, onsdag 9/10 kl 18.00 avslutter vi padle sesongen med litt dugnad og pizza. Da vasker vi kajakkene og rydder litt i bua. Så avslutter vi med litt pizza. Håper så mange som mulig kan komme, så blir vi fort ferdige.

Fortsett å lese

Sesongstart – Otrapadling 21.8

Otra padling 21.august Vi starter sesongen med å padle ned Otra fra Haus. Vi møter i Alsviga kl 17.15 og har avreise klokken 17.30. Det er også mulig å møte på Haus men da viktig å gi beskjed om det ved påmelding. Vi padler ned Otra og avslutter med pølsegrilling på Bystranda. Påmelding til Rita Andersen mobil: 952 83 116 innen tirsdag 20.8 Velkommen til en flott padletur i flott natur langs Otra😄

Fortsett å lese

Sommerferie !!!!!

Flekkerøy padleklubb har tatt sommerferie. Onsdagspadlingen starter opp igjen etter skoleferien. I mellomtiden kan du som medlem låne kajakker og nyte korte eller lange padleturer, enten alene eller sammen med noen. Husk å si ifra til noen hvis du drar avsted aleine, vest er jo obligatorisk og det er ikke dumt å snu hvis strøm og bølger tar overhånd eller du blir sliten. Husk å sett utstyret fint på plass etter deg. Vi ønsker alle våre medlemmer en trygg og flott padlesommer 🛶🌞

Fortsett å lese

Klubbmesterskap 12.juni 17.45-19.30

Klar for klubbmesterskap? 12.juni er det klubbmesterskap i Flekkerøy padleklubb. Håper du setter av tiden fra 17.45-19.30 og møter i Alsviga til konkurranse. Kan Rita slå leder John Arne på tid? Vi serverer vafler, kaffi og brus både til heiagjengen og padlere. Mer om konkurransen kommer mandag.

Fortsett å lese

Onsdag 5.juni er det Kameratredning

Onsdag 5.juni er det igjen tid for Kameratredningskurs. Frode Stokkeland er instruktør. Er du er aktiv padler som padler lange turer eller en som tar korte turer, nybegynner eller "proff" er det viktig å kunne egen redning og kameratredning. Sikkerhet er alltid viktig og noe vi alltid må ha i fokus. Møt opp i god tid før kl 18.00 slik at alle er klare i kajakkene til vi starter opp.

Fortsett å lese

Onsdagspadling 29.mai

Onsdag 29.mai er det ny padledag. Møt opp i Alsviga i god tid før 18.00. Da er vi klare med kajakkene på sjøen for en god tur for de erfarne og en tur i Kjærskilen og rundt i nærområdet for dere som ønsker kort tur, eller er nybegynner. Rita og John Arne er klare som instruktører og deler sin erfaring og tekniker med dere.

Fortsett å lese

Fellespadling 8.mai

Onsdag 8.mai er det fellespadling fra 17.45-19.30. To grupper: En for de som er nybegynnere og de som ønsker en kort tur. En for de som er litt erfarne og som ønsker en litt lengre tur. Her styrer vær og vind hvor lang og hvor turen går. Ønsker nye og gamle padlere velkommen til Alsviga.

Fortsett å lese

Søppelfestivalen 4.mai 2019

Flott deltagelse på Geidodden under årets søppelfestival. Padleklubben hadde ansvaret for kiosk, natursti og opp/nedriggingen. Tusen takk til alle som stilte til dugnad og takk til Flekkerøy Elektro og Kiwi Flekkerøy som deltok med gevinster til naturstien  Søppelfestivalen tiltrakk seg mange frivillige som deltok i opprydding langs land og til vanns. Dykkere fra Søgne og Mandal dykkerklubb deltok med opprensking av havbunnen rundt holmer og skjær.  Selv om dagen var solrik og deltagelsen stor er det alvorlig å se hvor mye søppel det er rundt oss. Padleklubben oppfordrer alle til ta med seg søppelet sitt. Bruk Fiskeridirektoratets app for å markere der hvor man eventuelt mister redskap/garn/teiner.   

Fortsett å lese

Ingen fellespadling 1.mai

1.mai er det INGEN fellespadling. Lån gjerne en kajakk og ta en tur sammen med venner eller alene. Drar du alene så husk å si ifra til noen at du drar utpå. Håper vi ser deg 4.mai på Geiderøya og arrangementet «Søppelfestivalen».

Fortsett å lese

Padle sesongen er her! Vi starter opp onsdag 24.april

Er du klar for oppstart av padlesesongen? Det er vi, og vi ser frem til å treffe nye og gamle padlere i Alsviga onsdag 24.april kl 17.30-19.30. Vi deler oss i to grupper. En for nybegynnere og de som ikke ønsker lang tur og en for erfarne som ønsker en litt lengre tur.  Vi ses😄  

Fortsett å lese
Lukk meny